Català /  Castellano

LAURA LÓPEZ REÑÉ | COL. Nº 08-4326

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona des de juny de 2016, actualment curso un màster en Atenció Precoç i Família (Universitat Ramon Llull) mentre faig els primers passos en la pràctica professional.

Aquells qui em coneixen bé, saben que des de ben petita he sentit especial interès pel llenguatge i les lletres i que m'ha mogut el desig d'escoltar, comprendre i ajudar als altres; i per això, sento com si aquesta professió estigués feta a la meva mida. De caràcter inquiet, somniador i perfeccionista, el meu desig és anar guanyant experiència en aquelles àrees que més desperten el meu interès i alhora, seguir formant-me i aprenent per poder oferir la millor atenció possible.

Formació i experiència

– Graduada en Logopèdia per la Universitat de Barcelona en la doble menció Àmbit Clínic i Educatiu
– Cursant Màster en Atenció Precoç i Família per la Universitat Ramon Llull (2016-2018)
– Voluntariat en un projecte de reforç escolar en forma de casal d'estiu (Els somriures dels casals) impulsat per l'Associació Katxima per al Desenvolupament Comunitari a Tafraout Sidi Ali (Marroc, durant l'agost de 2016.
– Actualment, treballant com a logopeda autònoma a Gabinet Logopèdic i Psicopedagògic (Barri d'Horta, Barcelona)

Contacte

Si tens qualsevol dubte, consulta, suggerència o proposta, si se t'acudeix algun projecte en què podriem treballar junts o simplement et ve de gust explicar-me el que sigui, no dubtis en escriure'm un e-mail. Estaré encantada de llegir-te i intentaré ajudar-te en tot el que pugui.

 

Direcció de correu:
llopezrenye@gmail.com

També pots trobar-me a:
Instagram  ·  Facebook  ·  Linkedin